Sundag 20. Mai 2018


Dei nye vindusfabrikk-eigarane vil støtte eldsjelar i Fitjar-samfunnet

Driftsleiar Nils-Rune Skogsrud ønskjer velkommen til fabrikken på Sjoarreset, som no heiter Harmonie. Foto: Kjetil Rydland.

 Harmonie, som nyleg har teke over trevarefabrikken på Sjoarreset, vil støtte eldsjelar og organisasjonar i Fitjar.

«Harmonie Hjertesak» vart oppretta i 2017 på hovudkontoret til selskapet i Stokke i Vestfold. Bakgrunnen er at bedrifta, som mange andre bedrifter, jamnleg vert kontakta av lag og organisasjonar som ber om ein liten donasjon til deira hjartesak. 

– Harmonie Hjertesak blir ein viktig arena for oss der me kan utrette ein liten forskjell, og vere med å setje fokus på svært viktige saker i vårt samfunn, seier marknadskoordinator Ellen Harbo.

Over 70 søknadar kom første gong Hamonie gjennomførte Hjertesak-utdelinga.

– Prosjektet gjekk ut på å støtte ein frivillig eldsjel i vårt lokalmiljø, og for ein respons me fekk! Me blei rørt av å lese om innsatsen, timane, nærleiken og varmen i fylket vårt.

No vil dei vidareføre året Hertesak til også å gjelde Fitjar-samfunnet.

– Harmonie ønskjer også å bidra til organisasjonar og eldsjelar i Fitjar. Me er takksame for å ha høve til å sysselsetje så mange menneske på fabrikken på Fitjar og ønskjer å engasjere oss i lokalsamfunnet, seier Harbo.

Det var i fjor at den tradisjonsrike trevarefabrikken Mestervindu blei kjøpt opp av Harmonie Norge. Frå og med i førre veke blei blei fabrikken profilert med nye skilt.

Søknadar kan sendast til Denne e-postadressa er beskytta mot program som samlar e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne sjå den., og fristen er 31. mai.

Butikkar og tenester i sentrum "Klikk for å sjå alle"

.

Pinseaftan: Butikkane stengjer klokka 16…

18.05.2018 Kjetil Rydland

Pinseaftan: Butikkane stengjer klokka 16! I morgon er det pinseaftan, og då stengjer daglegvarebutikkane klokka 16.00.

Les meir ...

Ho vil erstatte Terje Træet i sommarrevy…

18.05.2018 Jonas Sætre

Ho vil erstatte Terje Træet i sommarrevyen Anne Marith Sandhåland erstattar Terje Træet i årets sommarrevy. Terje Træet melder avbod til årets sommarrevy i Fitjar grunna helsemessige årsaker.

Les meir ...

Friluftsgudsteneste 2. pinsedag

18.05.2018 Kjetil Rydland

Frå friluftsgudstenesta 2. pinsedag i fjor. Foto: Torbjørn Hovland. Friluftsgudsteneste 2. pinsedag Det blir frluftsgudsteneste 2. pinsedag i år òg, får me opplyst i ei pressemelding frå Fitjar kyrkje.

Les meir ...
annonse

Tradisjonell 17. mai på Hageberg

18.05.2018 Kjetil Rydland

Geir Raunholm smiler lurt under quizen på Hageberg på 17. mai. Foto: Kjetil Rydland. Tradisjonell 17. mai på Hageberg Mellom 30 og 40 strandarar møttest til leik og song på Hageberg skule...

Les meir ...

Humor og høgtid i Kultursalen på 17. mai

17.05.2018 Kjetil Rydland

  Toralv Røen takkar for kulturprisen. Foto: Kjetil Rydland.  Humor og høgtid i Kultursalen på 17. mai Under det høgtidelege 17. mai-programmet i Fitjar kultur- og idrettsbygg fekk me høyra ein alvorleg, men...

Les meir ...

Tradisjonell og stemningsfull gudstenest…

17.05.2018 Kjetil Rydland

Osternes Mannskor song «Når fjordene blåner» i Fitjar kyrkje i dag. Foto: Kjetil Rydland.  Tradisjonell og stemningsfull gudsteneste Osternes Mannskor skapte den rette stemninga i kyrkja i år òg, då dei endå ein...

Les meir ...
annonse

Fagtorg "Klikk for å sjå alle"


Harald Rydland sin tale på 17. mai

18.05.2018 Kjetil Rydland

Harald Rydland held tale i Kultursalen 17. mai. Foto: Kjetil Rydland. Harald Rydland sin tale på 17. mai 2018 Talen som Harald Rydland heldt på 17. mai, var vel verdt å høyra...

Les meir ...
annonse